Cele Mai Populare Dimensiuni De Anvelope Auto – Elenisme

Diferenta dintre o anvelopa ranforsata si una standard este data de faptul ca cea XL poate sa satisfaca, pe langa nevoile standard, pentru o marime data, posibilitatea de a folosi o presiune mai mare si prezinta prin urmare o capacitate de incarcare mult mai mare. Orice automobilist va putea alege la noi un set de anvelope de vară, iarnă și all season ținând cont de diferite criterii, de la lățimea anvelopei și indicele de viteză până la înălțimea profilului.

Ele ofera conditii de utilizare foarte bune din momentul in care temperatura de afara depaseste 7 grade Celsius. Magazin „anvelope tigar producator.md” prezintă anvelope de la producătorii mondiali, care au diferite grade de rigiditate. Fiți atenți la simbolul fulgului de nea, fiindcă acesta garantează un comportament bun pe zăpadă.

Cele respate sunt o solutie, dar vin cu un pachet de probleme Consuma trei sferturi din salariu pe benzina, ca nu se poate duce la birou cu metroul sau cu bicicleta, dar isi incalta masina personala cu ultimele gioarse de pneuri. Au performante excelente pe drum uscat, dar nu la fel de eficiente pe carosabil umed fata de o anvelopa asimetrica. Situația este diferită în cazul vehiculelor de mare tonaj, care pot transporta zeci de tone și unde șoferii trebuie să țină cont de indicele de sarcină pentru a nu apărea pericolul de explozie, în acest caz indicele de greutate este exprimat diferit față de cel de la turisme, este de forma 107/105 și conține două numere, primul semnifică greutatea maximă suportată de o singură anvelopă montată pe o mașină cu osie simplă, iar al doilea număr reprezintă greutatea maximă suportată de o anvelopă montată pe o mașină cu osie dublă.

• Fulgul de zăpadă – anvelopele sunt specifice sezonului rece.

Acest lucru ofera performante mai bune dar si o siguranta in plus. Dispuneti de suport de specialitate din partea departamentului de call center, veti primi cele mai bune sfaturi pentru a fi sigur ca alegerea dumneavoastra este cea corecta si cea care vi se potriveste. MAG va pune de asemenea la dispozitie un sistem interactiv excelent care va ajuta sa gasiti rapid anvelopele de care aveti nevoie.

Cand trebuie sa schimbe anvelopele, cei mai multi soferi aleg sa mearga la dealer sau la un service local – aici in general exista un numar limitat de marci si modele de anvelope. Unii dintre ei pot efectua o diagnosticare largă, verificând parametri ca: regularitatea uzurii, alinierea, starea sistemului de frânare etc

În toate categoriile de prețuri, ne străduim să oferim întotdeauna cel mai bun raport calitate / preț.

• Fulgul de zăpadă pe jumătate tăiat – Anvelope All season. De aceea este important sa alegeti cu grija cauciucurile pentru masina in functie de sezon, (anvelope de iarna, vara sau all seasons) si sa nu faceti rabat de la calitate, astfel incat la final sa obtineti un raport calitate – pret cat mai favorabil. Anvelopele din gama medie sunt recomandate conducatorilor auto si proprietarilor de autoturisme care nu au un buget foarte generos insa doresc sa investeasca in anvelope de buna calitate, de la producatori cunoscuti, care au preturi accesibile

Va punem la dispozitie o gama completa de anvelope pentru orice tip de vehicul, atat marci premium cat si marci buget accesibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.