Daca Ai Aflat Dimensiunile Anvelopelor Omologate Din Cartea Tehnica

Înainte de a cumpăra un set de anvelope de iarnă, este important ca proprietarii să fie atenţi la anul de fabricaţie, să evite anvelopele vechi sau foarte uzate şi să ţină cont de numărul de 4 cifre de pe flancul anvelopei. Achiziționarea cauciucurilor este mereu o investiție și, dimensiunile anvelopelor pentru că va trebui să ai în vedere și investiția în cele de iarnă, este bine să îți formezi un plan cu privire la ce fel de cauciucuri merită o investiție mai mare.

Anvelopele sunt împărțite în mai multe categorii în funcție de câtă economie îți pot oferi. De asemenea, poti achizitiona un set nou de anvelope allseason in momentul in care doresti sa scapi de stresul anvelopelor de sezon si de cheltuielile aferente acestora. In Romania nu este permisa clutarea anvelopelor de iarna. In exemplul nostrum aceasta nu inseamna ca anvelopa poate suporta 97kg ci ca indicele este 97.

De asemenea, pentru a verifica anul de fabricație al modelelor, verificați valoarea O.T în care ultimele două cifre vor indica anul fabricației Acest lucru este posibil numai în anumite condiții. Turisme, pentru sezonul de Iarna.Rezultatul reconstructiei se concretizeaza in Anvelope Reconstruite de calitate inalta asa cum sunt si anvelopele 195/55 R16 OKON WINTER 2, ce pot fi achizitionate mai ieftin decat anvelopele de buget, колесо мд desi au caracteristicile de anduranta cel putin egale ca ale anvelopelor noi de calitate medie.

Sa aiba dimensiunea potrivita pentru masina ta (care sa fie si trecuta in cartea de identitate a masinii) Intre produsele cu acelasi profil, nu exista nici o diferenta de performanta (rezistenta la rulare, confort, zgomot, performanta pe carosabil uscat sau umed) intre o anvelopa Seal Inside si o anvelopa standard.

Evident, exista si riscul ca un pneu sa cedeze si cand masina este parcata sau cand circuli cu viteza mica.

Toate aceste informatii le gasesti si in magazinul online, afisate pentru fiecare produs in parte astfel incat ai totul la dispozitie inainte de a comanda. In cazul in care cautati un anume tip de anvelopa, va recomand inainte sa vedeti codurile de anvelope ce se potrivesc masinii dumneavoastra.

Cele mai bune anvelope de vară emit un sunet de 70 dB, шины кишинев fiind foarte silențioase. O crestere cu doar cativa decibeli reprezinta o diferenta uriasa intre nivelurile de zgomot. Trebuie consultat tabelul de corespondenta care stabileste pentru fiecare indice sarcina in kg. Presiunea pentru dimensiunea pneurilor este inscrisa pe stalpul autoturismului si o vedeti cand deschideti usa.

Alți producători se laudă că raportul calitate – preț în cazul produselor proprii este cel mai potrivit Pentru asta in cazul in care conducatorul auto estimeaza ca performantele cauciucului sau nu sunt adaptate la stilul sau de a condice atunci va trebui pentru siguranta proprie sa inlocuiasca anvelopele inainte de a ajunge la limita legala de uzura.

In medie, soferii vor trebui sa scoata din buzunar 800 de lei pentru anvelope si alte 200 de lei pentru montarea acestora. Prin urmare, e foarte important sa alegem anvelopele potrivite fiecarui sezon, pentru masina noastra, si totodata, sa ne asiguram ca acestea sunt de o calitate superioara, si ca ofera performante foarte bune pe carosabil, pentru a putea circula in siguranta in orice fel de conditii meteo sau de drum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *