Daca Ai Aflat Dimensiunile Anvelopelor Omologate Din Cartea Tehnica

Sub aceasta temperatura, cauciucul dintr-o anvelopa de vara se intareste si isi pierde din eficacitate. Aceste caracteristici permit ca anvelopele de iarna Sailun, anvelope tigar vara sa ofere o stabilitate directionala excelenta masinii, manevrabilitate eficienta, manevrabilitate ridicata, tractiune de inalta calitate chiar si pe drumurile inghetate, lipsa efectului de acvaplanare pe asfalt umed, o tractiune buna pe zapada Recomandarile se refera atat la lucrarile de intretinere de rutina a masinii, cat si la anvelopele de schimb – care sunt dimensiunile potrivite si care sunt caracteristicile necesare pentru functionarea optima a autovehiculului.

G este notat cu rosu si este clasa care are cea mai mica eficienta la consum de carburant.

Sunt proiectate pentru a rezista la temperaturi mari in timpul verii insa iarna vor fi rigide. 190 km/h in timp ce indicele de sarina este 88. Spre exemplu, o anvelopa clasificata 150 se va uza de 1.5 ori mai lent pe acel traseu decat o anvelopa clasificata 100. PremiumContact 6 este special orientată spre modele sedan confortabile și spre mașini sportive și combină confortul cu răspunsul exact al direcției, siguranța și caracteristicile de mediu.

La temperaturi mai reci anvelopele de vara si cele all-season se intaresc reducand aderenta cu soseaua.

Performantele relative ale anvelopelor depind de conditiile in care sunt folosite, dar in orice caz, se pot indeparta foarte mult de norma din cauza variatiilor stilurilor semnificatie dimensiuni anvelope de condus, practicilor de exploatare si diferentelor in caracteristicile drumurilor si a climatului Un „E” mare indica faptul ca anvelopa este marcata conform cerintelor de reglementare nr.30/ECE derivat din regulament publicat de Comisia Economica a Organizatiei Natiunilor Unite pentru Europa (UNECE).

Aceasta anvelopa poate suporta o greutate de maxim 580 kg in timpul rularii. Ghearele de zăpadă oferă o aderență de înaltă clasă pe zăpadă moale, în special la frânare și accelerare Zonele de umăr ale anvelopei Nokian Seasonproof SUV au fost special adaptate pentru utilizarea la SUV-uri, îmbunătățind stabilitatea cu ajutorul blocului.

Pentru ca acest lucru sa functioneze precum in zicala trebuie sa iti dotezi autoturismul cu anvelopele necesare in functie de anotimp, anvelopele exacte pentru tipul autoturismului si desigur anvelope de buna calitate care rezista in timp. Introducand adresa de email, certificati ca sunteti proprietarul adresei de email si doriti sa primiti promotii despre anvelope, jante si pneuri auto de vara, de iarna si all season.

Pentru cei care doresc sa consulte textul complet al legii, va rugam sa accesati link-ul lege anvelope de iarna. Au profilele concepute pentru a dispersa in mod eficient apa in momentul in care ruleaza pe carosabil umed si asigura aderenta pe noroi sau pe zapada Rezistenţa la rulare influenţează consumul de carburant al maşinii?

În cei 20 de ani de activitate, Continental indici viteza anvelope (Learn Even more Here) Timișoara a produs și livrat către clienții săi la nivel global peste 250 milioane de anvelope.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *